Corona-update

De nationale veiligheidsraad heeft de knoop doorgehakt. Er wordt de komende drie weken geen les meer gegeven. De leerlingen blijven al zeker tot aan de paasvakantie thuis.

In zeer uitzonderlijke gevallen zorgt de school voor opvang.  Er is minimaal busvervoer mogelijk voor de leerlingen die recht hebben op deze noodopvang.

Welke leerlingen komen in aanmerking voor deze noodopvang?

  • Hun ouders werken binnen de zorgsector (ziekenhuizen, woon- en zorgcentra...).
  • Enkel de grootouders kunnen voor de opvang zorgen.

We vragen uitdrukkelijk om contact op te nemen met de school als u denkt in aanmerking te komen voor deze opvang op school. Dan maken we concrete afspraken in verband met de uren van de opvang en het eventuele busvervoer.

Deze beperkte opvang zal doorgaan tijdens de schooluren van 8.50u – 15.25u. Hier kan ook met halve dagen gewerkt worden. Meer afwijkende uren niet.

Wij hebben voor de praktische organisatie graag een zicht op het aantal leerlingen dat naar de noodopvang op school zal komen. Gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen met de school (telefonisch 03/775 45 32, via smartschool of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bedankt voor het begrip.

Jonas Van de Vyver, directeur